Jedinstvena porodilja na svet donela bebu tešku 15 kg: Doktori ne mogu da veruju. A evo kako ona izgleda.

435

Ovih dana se po Internetu proširila vest o anonimnoj majci iz Australije, teškoj 272 kilograma, koja je u bolnici “Perth’s King Edward Memorial” rodila bebu tešku čak 15 kilograma, i samim tim postalo najteže novorođenče u istoriji čovečanstva.

Foto: Printscreen.com

Verovatno su se svi zapitali “kakva vest” kada su ovo pročitali, međutim istina je drugačija – ovo nije prava vest. Veseli momci sa australijskog šaljivog portala koji piše lažne i satirične tekstove poput “Njuzneta” su uspeli da naprave zabunu širom sveta.

Njihova duhovita laž kaže da medicinsko osoblje nije bilo spremno na ono što se desilo tokom njenog porođaja, iako je beba rođena carskim rezom. Na svet je došla kao veoma zdrava uprkos svojoj neprirodnoj veličini. Tobože, lekar koji je porađao ovu ženu, u početku porođaja je mislio da ona nosi blizance ili trojke, pa je beba bila pravi cirkus!

Foto: Printscreen.com

– I ranije sam porađao morbidno gojazne žene, ali ovaj porođaj ću pamtiti dok sam živ. Bio sam ubeđen da ona nosi dve ili tri bebe, ali ne, to je bio samo jedan snažni dečak. Verujem da će postati neverovatan ragbista kad poraste – rekao je lekar. I

Šala je uspela, brojni svetski portali su preneli tu kvazi vest, a australijske šegadžije su uspele u svojoj nameri – da nas sve nasmeju.

Izvor: srbijadanas.com /

SHARE

LEAVE A REPLY