Sekin muž zarastao u kosu i bradu: a onda se ošišao i sve ostavio izenađene: Evo kako zaista izgleda ošišan i sređen.

902

Pjevačica Seka Aleksić je već punih 9 godina u braku sa kikbokserom Veljkom Piljkićem, koji je posljednih nekoliko godina imao izgled kojim se izdvajao iz mase. Seka Aleksić je nedavno dobila i još jedno dijete sa svojim mužem, tako da pored sina Jakova kojeg su dobili 2016 godina, postali su roditelji i sina Jovana koji je nedavno došao na svijet. Veljko je već neko vrijeme njegovao dugu kovrdžavu kosu zajedno sa bradom, po čemu je bio i prepoznatljiv, međutim nekoliko se puta našao na meti kritika.

Foto: hellomagazin.rs

Ovaj poznati par se odlučio da svoju ljubav kruniše brakom 2010. godine, te je u tu čast organizovano luksuzno vjenčanje u jednom od prestižnih beogradskih restorana, a specijalno njima u čast su stigle burme iz Švicarske koje su vrijedile nekoliko desetina hiljada eura. Prstenje je po svojoj izvedbi izrađeno od bijelog zlata i optočeno je skupocjenim brilijantima.

Foto: seka_aleksic/Instagram

Slavlje se planiralo nekoliko mjeseci unazad, kako bi svi gosto koji su bili pozvani, uspjeli da dođu na njihovo vjenčanje. Nakon rođenja drugog sina Jovana, bračni par se odlučio okrenuti ka poslovnim vodama, tako da su planirali otvoriti i kiosk sa zdravom prehranom.

Foto: seka_aleksic/Instagram

U njemu bi se prodavali zdravi specijaliteti koji bi bili spremani pod budnim okom nutricioniste, čija bi dužnost bila da nadopunjuje jelovnik novim specijalitetima i zdravim namirnicama. A još jedna novost dospjela je u medije prije samo nekoliko dana. Naime, Veljko je odlučio da svoju prepoznatljivu kosu i bradu u posputnosti skrati, te je tako popriomio novi izgled, a Seka ga je sada pokazala putem društvene mreže Instagram.

Foto: alo.rs

Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Izvor: magazindan.info

SHARE

LEAVE A REPLY