Lena je bila najpopularnija devojčica u pinkovim zvezdicama. Sada je odrasla i nikada je ne bi ste uspeli prepoznat.

824

Preslatka devojčica Lena Stamenković sve je oduševila u muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”. Publika u studiju joj je aplaudirala, a članovi žirija su imali samo reči hvale na račun ove talentovane devojčice.

Foto: expresstabloid.ba

Kada se 2014. godine prvi put pojavila na sceni popularnog šou programa, Lena je izvođenjem pesme “Ako je vrijedilo išta” izazvala ovacije čitavog studija, nakon čega je dogurala do samog finala takmičenja. Lena danas ima 15 godina, a osim pevanja oprobala se u predstavi “Krcko Oraščić” sa Zoranom Cvijanovićem.

Foto: kreacije.info

Angažmanom u predstavi “Krcko Oraščić – ostvarenje sna” ostvarila sam i deo svog sna – rekla je ranije za “Novosti” Lena Stamenković, koja je u međuvremenu stasala u tinejdžerku.

Foto: Instagram

Sve se desilo spontano, tražili su nekog odgovarajućeg za ovaj projekat. Sada sam angažovana u nečemu potpuno drugačijem i ovo mi mnogo više prija od učešća u muzičkom takmičenju. Kada budem stasala, želim da se bavim nekom vrstom umetnosti, ali ne znam tačno šta će to biti i gde će me put odvesti. Inače, Lena je 2015. predstavljala Srbiju na “Dečjoj pesmi Evrovizije”.

Foto: srbija24.com

Izvor: informer.rs

SHARE

LEAVE A REPLY