Skrivao je od javnosti a sada je objavljena fotka Bajine supruge: Ovo je prelepa plavka koja je popularnom pevaču podarila 2 dece.

2364

Nedeljko Bajić Baja je jedan od najpopularnijih folkera na ovim prostorima, koji je oduvijek karijeru gradio kvalitetnim pjesmama i glasom, a ne iznošenjem privatnosti u medije. Iz tog razloga mnogi ne znaju detalje iz njegovom emotivnog života, pa i to kako izgleda žena koja mu je rodila dvoje djece.

Domaći mediji pisali su 2013. godine da je uplovio u vezu sa plavokosom Ivanom, koja krasi spot za njegovu pjesmu “Mokra do kože”. Prema pisanju medija, između Baje i Ivane sevnule varnice na snimanju ovog spota, te da su ubrzo ušli u emotivnu vezu, a kasnije su se i vjenčali.

Takođe, mediji pišu i da Baja sa ovom atraktivnom plavušom ima dvoje djece – sina Marka i kćerku Milicu. Vijest da se Baja, kao što u tajnosti vjenčao, isto tako i razveo, iznenadila je domaću javnost. Pjevač ova pisanja nikada nije potvrdio. Baja je prilikom gostovanja u jednoj emisiji pričao o tome zašto porodicu krije od javnosti.

– Pa kako može dijete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dvije godine, a za koji dan dobićemo i djevojčicu – Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam namjeru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao – ispričao je pjevač svojevremeno.

Foto: glossy.espreso.rs

Foto: svet-australia.com

Foto: pulsonline.rs

Foto: kurir.rs

Izvor: novi.ba/ alo.rs

SHARE

LEAVE A REPLY