Platila detektiva da prati njenog zaručnika na momačkoj večeri: Kada je čula šta je uradio iste sekunde otkazala venčanje.

1192

Tifani Rajt je “profesionalna djeveruša” koju mnoge mlade unajmljuju da im pomogne oko vjenčanja. Ona je za “The Sun” otkrila kako je jednoj mladi “otvorila oči” kada je uhvatila mladoženju u prevari na momačkoj večeri. Spavao je sa šest striptizeta!

– Dobila sam mladoženjin plan za momačko putovanje koje je bilo u Londonu i imala sam zadatak da ga tajno pratim okolo kako bih provjerila njegovo ponašanje – objasnila je Tifani.

– Noć je završila u striptiz klubu u centralnom Londonu, gde su ga na pozornicu odvukle brojne striptizete, i dogodilo se dosta toga. Poslije ‘performansa’ gledala sam kako ih je sve pozvao u privatnu sobu, a zatim sam morala da svjedočim kako njegovi drugovi dijele ‘tračeve’ o onome što se tamo događa.

Kada je Tifani rekla mladi šta se dogodilo sutradan, ona je bila slomljena i otkazala je vjenčanje. Tifani je tokom karijere angažovana da isproba eventualne vjenčanice, pa čak i da osigura da mlade ne dobiju dodatne kilograme za vjenčanje.

Foto: pixabay.com

Foto: alo.rs

Foto: superzena.b92.net

Foto: prva.rs

Foto: pult24.info

Izvor: Novi.ba/Espreso.rs

SHARE

LEAVE A REPLY