HEROJ MJESECA: Dječak sasvim slučajno pregazio komsijino pile pa ga brze bolje odnjeo u Hitnu

202

Ovo je prica o jednom djecaku iz Mizorama koji je pokusao spasiti malu zivotinju. Naime, kako doznajemo rijec je o malom piletu kojeg je djecak pokusao da spasi te ga je odnio u Hitnu, nakon sto ga je slucajno pregazio biciklom.

Facebook korisnica pod imenom Sanga Says , objavila je djecakovu fotografiju, te je u opisu napisala sta se dogodilo. Ona opisuje kako je mali djecak iz Mizorama sa svojim biciklom slucajno pregazio susjedovo pile. Potom ga je uzeo i otrcao u najblizu bolnicu, buduci da je imao kod sebe sav svoj novac, te je zatrazio pomoc od doktora i zamolio ga da spasi malu zivotinju.

Foto: sentinelassam.com

Medjutim, fotografija je postala popularna na drustvenim mrezama, te je podijeljena 90 hiljada puta, a na fotografiji se vidi djecak kako u jednoj ruci drzi pile, dok u drugoj drzi novac.

Bilo je mnogo komentara, a svi su bili pozitivni jer su svi odusevljini dobrotom i nevinoscu djecaka, a svi ga puno hvale zato sto je postupio tako sa zivotinjom. Osim toga, djecak je dobio i nagradu u skoli sto se ponio odgovorno.

SHARE

LEAVE A REPLY