Smeh do suza: Supruga napravila mužu kafanu u dvorištu porodične kuće da ne mora ići u drugu

454

Kako kazu ako ne mozete pobijeti svog neprijatelja onda mu se pridruzite, tako je sve isto i u ljubavi. Medjutim, jedan inzinjer iz Velike Britanije Paul Tapper stalno je odlazio u lokalni kafic, no, to je njegovoj supruzi Jayne smetalo. Te ona odluci napraviti kafic u dvoristu njihove kuce. 

Foto: pult24.info

Nazvala ga je ” The Doghouse Inn”. Jayne kaze kako voli supruga vidjeti blizu sebe, te da ce u svom kaficu i povremeno organizovati zabave za sve prijatelje i porodicu. No, ljudi je cesto pitaju gdje joj je suprug, a ona im na to samo odgovori u kucici za pse, jer se tako i zove kafic.

Naime, Jayne je otkrila koliko je zapravo to sve kostalo, ali ono sto je najvise izvuklo novca jeste ravnjanje dvorista a cijena je bila puno velika oko 50 hiljada maraka. Dok je za pocetnu gradnju dala oko 6 hiljada.

Foto: tuzlanski.ba

Da, jeste bilo previse skupo, ali se nije pokajala ni jednog trenutka. Osim sto je Paul bio odusevljen , naravno to se sve i djeci svidjelo Tomu, Lorreni i Jacku. Zapravo svi oni kazu da ce ustedjeti puno novca na picima, jer sad imaju svoj vlastiti kafic.

Kako Jayne kaze mnogo vremena provodi u kaficu, ali naravno i Paul dovodi svoje drustvo kada pozeli. Osim toga ona i dalje uredjuje to mjesto sa sitnicama, koje joj se svide.

SHARE

LEAVE A REPLY