Samohrana majka 4-tvoro dece je uslužila trojicu momaka u kafiću: Kad je krenula da ima naplati račun, ostala je iznenadjena

495

Postati majka je nesto najljepse sto se moze desiti svakoj zeni u zivotu. To je zaista lijep osjecaj. No, uloga roditelja nije lahka, a narocito samohranoj majci. Potrebno vam je puno truda u zivotu da bi svoju djecu izveli na pravi put. Medjutim tezak period je zadesio zenu po imenu Trisha Murphy.

Foto: lolamagazin.com

Naime, kako kaze ona je samohrana majka cetvero djece i jedva spaja kraj sa krajem. Iako radi u starackom domu, a sa druge strane polaze ispite kako bi postala prava njegovateljica, jos je i dodatno zaposlena u restoranu.

Medjutim, Trisha radi oko 60 sati sedmicno, te na kursu izgubi oko 18 sati. Sve to za nju je previse. Zna joj se desiti da cijela sedmica bude stresna. Kad se najmanje nada, zadesi je neka velika poteskoca. Naime, kako kaze ne stigne kupiti bozicne stvari, a uz to joj se pokvari i auto za koje joj traze preko 700 dolara za popravak.

Trisha ne znajuci kako ce to sve rijesiti, kako zaraditi jos dodatni novac za nevolje koje su je zadesile, postaje veoma tuzna. Naime, kroz neko vrijeme desilo se nesto sto nije ocekivala. Dok je radila u svojoj smjeni za stol su sjela tri nepoznata muskarca, koji su stalno pitali kakvi su joj planovi za Bozic.

Foto: novi.ba

Medjutim, kada im je Trisha ispricala svoju pricu i objasnila u kakvoj je teskoj situaciji da zapravo nece imati vremena za veselje. Kroz neko vrijeme samohrana majka je ostala iznenadjena. Jer kada je htjela da naplati uslugu vidjela je da su zapravo muskarci ostavili napojnicu od 500 dolara. Da to je puno vise od iznosa na racunu. Pomislila je da je greska, ali se jedan od njih samo nasmijao i cestitao joj Bozic.

Trisha je ostala bez rijeci, to ju je puno pogodilo. Medjutim, sad moze popraviti auto, a sa sedmicnom zaradom moze djeci kupiti poklone. Ne mora odraditi dodatne smjene, ono za sta joj je ostalo vremena jeste da provede sa djecom. Veoma je sretna sto joj je covjek kojeg nikad nije vidjela spasio Bozic. Naravno, jos uvijek postoji tako dobrih i velikodusnih ljudi.

SHARE

LEAVE A REPLY