Majka zatekla dadilju s kćerkicom u kadi, nije mogla da vjeruje kad je shvatila što se zapravo dešava sa njenim detetom.

369

Svi roditelji imaju neku vrstu obaveza, pa tako svoju djecu ostavljaju sa dadiljama, da bi se brinule o njima. Naime, danas djeca odrastaju u drugacijem, savremenijem i brzem okruzenju, zato svaka majka zeli samo najbolje za svoje dijete, pa tako kvalitetnu i pouzdanu osobu. Medjutim, u nastavku slijedi prica o jednoj mladoj majci i dadilji.

Foto: care.com

Mlada majka Jenna Haslam koja ima prekrasnu trogodisnju kcerku Alidy nedavno je ostala bez muza Cassidya, te je morala pronaci osobu koja bi cuvala njenu kcerku. Sve to je bilo tesko objasniti njenoj mezimici, jer je bila puno vezana za oca.

Cassidya i Alidy imali su poseban odnos, iako joj je odlazak oca na drugi svijet nanijelo puno tuge i boli, ona i dalje nosi kostime u sjecanju na njega. Naime, Jenna je morala krenuti dalje, zaposlila je petnaetogisnju dadilju Keegan Carnahan te se sa njom sprijateljila.

Foto: boredpanda.com

Medjutim, desilo se nesto nevjerovatno. Kada se mlada majka vracala sa posla ugledala je svoju kcerku i dadilju zajedno u kadi. Nije znala sta zapravo rade, ali kasnije je shvatila da dadilja pokusava da usreci njenu kcerku, sto ju je to odusevilo.

Naime, dadilja Keegan obukla se i ofarbala kosu kako bi izgledala kao sirena, ali je takodje nabavila i kostim za malu Alidy. Djevojcica je bila presretna, jer je potpuno uvjerena da je njena dadilja zapravo sirena. Mlada Jenna je sve to snimila i objavila na internetu.

SHARE

LEAVE A REPLY