5-togodisnja devojčica sedi u čekanici za usvajanje! Kada je ugledala ko je ušao na vrata, nije mogla sebi doći! (VIDEO)

923

Od svojih prvih koraka ova djevojcica pod imenom Danijela je mnogo propatila u životu. Roditelji su je jednostavno donjeli pred vrata crkve ostavili je i nikad se vise nisu osvrnuli na nju. 

Tada ju je crkva predala centru za usvajanje dijece. Medjutim 5 zadnjih godina Danijela nije uspjela naci stalnu porodicu koja bi je u potpunosti usvojila. Pretezno su to bile privremene porodice koje vole djecu ali zbog velikih obaveza nisu mogle u potpunosti se starati o njima. 

Nakon 5 godina Danijela je docekala i taj dan. Javila je se jedna prefina porodica koja ju je htjela zauvjek usvojiti. Radnici centra za usvajanje su se izjasnili. Iako nam je mnogo tesko sto nam Danijela odlazi. Veoma smo srecni zbog nje sto je napokon nasla nekog ko ce se starati o njoj. 

Za odlazak svi su joj pripremili veliko iznenadjenje jer Danijela je uvjek sanjala da bude princeza. Pa su se tako svi radnici kolektiva čak u sudije koje će je predati novoj porodici obukle u likove iz Diznijevog crtaća. Danijela se jako iznenadila kada ih je sve ugledala. Na sta su joj svi rekli ne ovo nije usvajanje. Ovo je prijem princeze u njenu novu porodicu.

Ispod u video snimku mozete pogledati kako je izgledao ovaj dirljiv momenat:

 

SHARE

LEAVE A REPLY