SUPRUG I LEKAR OSTALI IZNENADJENI: Kad su ugledali šta ova trudnica nosi u stomaku nisu sebi dosli mesec dana !

569

Svaka osoba je presretna kada primi vijest da ce postati roditelj. Medjutim, rodjenje dijeteta mnogi opisuju kao najljepsi trenutak u zivotu. Mnoge majke ne prestaju govoriti o svojim bebama, o njihovom prvom osmijehu, o njihovim prvim koracima… Sve je to za njih velika sreca i radost.

Foto: dijelimsavama.blogspot.com

U nastavku vam pisemo o jednom bracnom paru David i Julie koji su ostali iznenadjeni i presretni kada su culi vijest da ce postati roditelji troje djece i to odjednom. No, posle toga uslijedilo je jos jedno iznenadjenje a to je da su od troje djece dvoje blizanci.

Medjutim, stvar je postala jos zanimljivija, jer je Julie vec sledece godine ponovo ostala u drugom stanju i rodila blizankinje. Naime, prvo troje djece Abraham, Brady i Christian dosli su na svijet potpuno zdravi iako je njihova mama u 19 sedmici trudnoce podvrgnuta operaciji , kako bi se stabilizirala opskrba krvlju dvaju blizanaca. No, Julie iako je znala kakva je operacija ceka uspjela je podnijeti sve, te opet stati na svoje noge potpuno zdrava.

Foto: dijelimsavama.blogspot.com

Medjutim, djecaci su rodjeni 2014. godine, iako su na svijet dosli rano ostali su zdravi. Naime, samo godinu dana kasnije Julie je ponovo ostala trudna. Takodje i ovog puta su na svijet donijete dvije prelijepe i zdrave djevojcice Emily i Elzu koje su bile bliznakinje.

SHARE

LEAVE A REPLY