Jako bolesna zena otkrila je tajnu svom novom radnom kolegi, nakon cega joj je on pokazao svoje pravo lice i priredio joj zivotno iznenadjenje!

315

Dijana koja vec par godina izdrzava svoje 2 djece imala je vrlo buran i naporan zivot. Mnogo je propatila. Radila je svakakve vrste poslova samo da joj djecica ne bi ostala gladna. Prije nekoliko godina uspjela je se zaposliti u jednom elitnom restoranu. Taj posao joj je pruzio lagodan zivot gdje je koliko toliko mogla uzivat sa svoje dvoje djece.

Medjutim jednoga dana na vrata restorana stigao je jedan covjek koju je u rukama nosio dokumenta novog radnika. Stigao je sa pricom da ga je gazda restorana kojeg ja nisam nikad upoznata, predlozio za novog radnika. I da je izdao naredbu da ga bas ja obucim.

To je zapravo bio bas taj vlasnik restorana. Pretvarao se da je radnik. Kako bi provjerio ostale radnike da li su bas onakvi kakvi se predstavljaju. Dijana to nije znala.

Narednog dana krenula je sa njegovom obukom. I tako odmicajuci dan po dan. Postali su veoma bliski. Da bi mu jednog dana otkrila svoju tesku tajnu. Naime otkrila mu je da boluje od neizlecive bolesti i da ima dvoje malene djecice. Rekla je takodje da je od te bolesti preminuo i njen otac.  Medjutim kako ona kaze trudim se i dalje da opstanem koliko god mogu.

Vlasnika je to emotivno jako pogodilo. Te odlucio joj je otkriti ko je on zaista. I jos nesto mnogo bolje. Odlucio joj je platit operaciju kako bi ponovo mogla ozdraviti. A za djecu joj je rekao da nema brige. Uplatio je na njihov racun 50 000 evra kako bi ih koliko toliko obezbjedio.  Ova prica je provjereno tacna. Objavljena je u svim svjetskim novinama.

SHARE

LEAVE A REPLY