DOMACICE SE ZAKLINJU U OVAJ RECEPT! Evo kako očistit zaprljan šporet, sa samo nekoliko kapi mrlje nestaju u sekundi!

168

Svjetska procjena strucnjaka je ta da u svijetu 80 posto zena su alergicne na prljavastinu oko sporeta. Nesto najgore sto se moze desit jednoj zeni je da joj pokipi mlijeko ili kafa na tek opranu sporet. Dok to sve obrisu govore da im oduzima i previse vremena.

foto: novi.ba

Medjutim mi smo dosli na sjajnu ideju to jest recept. Kako na najbrzi nacin otklonuti sve mrlje sa sporeta. Glavna sredstva koja su vam potrebna su alkohol, spuzva za sudje i mrezica. Sto se tice alkohola ukoliko nemate 100 postotnog. Mozete koristi i prirodnni alkohol kao sto je rakija. Ukoliko vam ne smeta njen miris.

Naime poprskajte po sporetu alkohol . Sacekajte minutu. Nakon toga natopite spuzvicu alkoholom i prebrisite . Vasa sporet ce biti kao nova. Ovaj recept smo vam napisali kako bi ste ustedjeli novac na razne deterdzente za masnocu. Jer svaki od tih deterdzenta sadrzi visok procenat alkohola.

foto: novi.ba

A sto se tice alkohola. U apotekama mozete ga pronaci za jako povoljnu cijenu.  I da jos nesto ukoliko su vam mrlje jako skorile. Koristite se cetkicom za zube.  Bice vam od velike koristi.

SHARE

LEAVE A REPLY