U FIRMI NA POSLU PRVI PUT JE SAMNOM PODELILA KEKS: Žive u stanu i verili su se,a za valentinovo joj priredjuje posebno iznenadjenje!

228

Nekad je zaista tesko uskladiti fakultet i posao. Jer tesko je naci sefa koji ce vam davati vremena koliko je vama potrebno. Pretezno na danasnjem vremenu sefofi idu u krajnost ne bi li vas sto vise iskoristili. Medjutim ja sam se ipak morao opredjeliti na takav korak.

Jedne prilike dobijem posao u nekoj firmi ali bila je nocna smjena. Naravno, nocna smjena nije lagana, ali kad idete na faks novca nikad dosta. Novac se brzo izvuce. Medjutim, koliko god to sve bilo tesko odlucim se na takav korak i pocnem raditi.

Foto: vitkigurman.com

U firmi u kojoj sam radio desile su neke veoma interesantne stvari. Nesto sto je meni mnogo uljepsalo zivot. Nesto cemu se nikad nisam nadao da ce tako biti. Medjutim, na poslu se nisam puno vremena zadrzao, jer je bilo previse iscrpljujuce.

Naime, glavna cinjenica jeste i jedna od najboljih sto mi se moglo dogoditi u tom preduzecu bila je jedna prelijepa djevojka. Ona se zvala Sanja. To je bila osoba veoma lijepih manira sa carobnim osmijehom. A nije mogla ni sanjati da ce sa tim osmijehom promjeniti moj zivot.

Medjutim, nasi susreti su sve vise i vise bivali ljepsi. No, ono sto cu vam reci bice zaista smijesno. Zapravo, vjerovatno je tako htjela sudbina. Kada smo se upoznali ona je kod sebe imala plazmu keks, koji nas je zapravo i spojio, da stvarno jeste cudno i pomalo smijesno.

Foto: lisazoid.com

Ali od tog momenta je pocela nasa velika ljubav. Svaki put na nasem spoju pojedemo plazmu keks te se tako prisjetimo tog trenutka. No, jedne prilike htjeli smo da gledamo film i da grickamo keks, ali kada ga je otvorila ostala je bez rijeci. U pakovanju je bio vjerenicki prsten.

Od srece je pocela plakati, ali ono sto joj posebno spremam jeste da cu je odvesti u Pariz. Sanja o tome jos uvijek nista ne zna, ali evo sad o tome pisem.. i nadam se da ce ovo procitati …ovo sam dugo spremao.

Kompletnu ovu pricu objavio sam na drustvenoj mrezi facebook. Ona se tome nikad nije nadala. Zapravo ni ja sam se nisam mogao nadati da ce mnogi portali na balkanu podijeliti moju pricu i na kraju je ispalo kako sam zamisljao. Da znas Sanja ipak cemo jesti Plazmu sa kafom na Ajfelu.

SHARE

LEAVE A REPLY