Žena koja je čitav život bila siromašna osvojila milion na lotu. Njen dom danas izgleda očaravajuće….

864

Mnogi ljudi u raznim dijelovima svijeta zive u siromastvu. Uslovi u kojima oni zive i odrastaju su nepodnosljivi. Vrlo tezak zivot, siromastvo i stalna borba za prezivljavanje, izgradjuju ljude koji su zadovoljni sasvim malim stvarima.

No, ponekad se pitamo, da li je to sve realno. Dok drugi zive u luksuzu neki nemaju novca ni za jela. Medjutim, zivot ti se zna promjeniti u potpuno drugaciju situaciju kada se bas najmanje nadas. Tako se desilo i zeni o kojoj cemo vam pisati u nastavku teksta…

Foto: rtcaribrod.rs

Naime, iz Dimitrovgrada porodica Vidanovic je bila dugo godila u bijedi te su jedva prezivljavali. Kuca im je bila veoma stara. Medjutim, na njihovu srecu preko noci je gospodja iz te porodice po imenu Sladjana postala dobitnica jednog miliona na bingu.

Niko se tome nije nadao jer su jedva sastavljali kraj sa krajem. Ono sto je gospodja Vidanovic radila jeste da je svaki put kada ide sa pijace kuci kupovala listic binga. Svaki put je htjela iskusati svoju srecu, sto se na kraju i isplatilo. Tu noc se obogatila.

Foto: rtcaribrod.rs

Ona je djelovala potpuno izgubljeno, jer nije znala sta se desava. Zapravo nije mogla da vjeruje da je preko noci osvojila tako veliki iznos novca. Njihovoj sreci nije bilo kraja. Od tada se sve promjenilo. Poceli su zivjeti zivot potpuno drugacije.

Prvo sto su uradili jeste da su renovirali cijelu kucu, jer kako kazu stara im je gotov pala na glavu od loseg kvaliteta. No, danas im dom izgleda puno bolje, zapravo napravili su jedan mali sasvim neobicni dvorac. Postalo je sve ljepse nego prije.

Ispod teksta ostavljamo vam video kako bi ste pogledali u kakvom stanju su zaista bili:

SHARE

LEAVE A REPLY