Ostavio je mladu ispred oltara, pobegao iz crkve i napravio nešto čemu su se gosti smejali mesec dana.

514

Vecini osoba vjencanje bude jedna stresna situacija. Svi se uspanicimo jer ne znamo kako ce to sve izgledati i da li ce sve proci u najboljem redu. Ali naprotiv tome. Mladozenja o kojem vam pisemo u nastavku je bio potpuno smiren za razliku od drugih koji su rekli sudbonosno DA.

Foto: viralnova.com

Osim toga, on uopste nije panicio, ali htio je da na svom vjencanju iznenadi mnoge a posebno svoju buducu suprugu. Medjutim, kako je Stuart po svojoj prirodi bio veoma duhovit covjek, smislio je ideju kako da njegovo vjencanje bude drugacije od drugih.

Sve je vec bilo spremno. Gosti su dosli, i vjencanje je vec trebalo da pocne, medjutim istakao se kum da prstenje nije kod njega. Da je zaboravio. Naime, Stuartova ljepsa polovina je ostala potistena, jer nije znala da je to samo jedan dio sale.

Svecenik je rekao da im je ostalo 5 minuta kako bi zavrsili ceremoniju. Medjutim, kada je mladozenja istrcao brzo iz crkve, odjednom se pojavio veliki zaslon, na kojem je bio snimat Stuartov tezak put do prstenja. Bilo je tu svega, i bolnih padova, i voznja camcem, trcanje kroz stado ovaca, te mnogo toga… ali sve je to zabiljezila kamera.

Foto: viralnova.com

Naime, mladozenja je to uradio da bi mnoge nasmijao i da bi se njegovo vjencanje razlikovalo od drugih. Kada je donio prsten, njegova buduca supruga bila je toliko radosna. Shvatila je da je to bila sve njegova ideja i da bi njoj ostavio lijep i zabavan utisak na dan njihovog vjencanja.

Kako je to zapravo izgledalo mozete pogledati u videu koji vam ostavljamo ispod teksta.

SHARE

LEAVE A REPLY