Istina izasla na videlo. Komsije razotkrile kakva je zaista Marija Šerifović…

479

Vecina muskaraca i zena imaju svoju uspjesnu karijeru i zadovoljavajuci privatni zivot. No, neke poznate licnosti svoj privatni zivot previse skrivaju od ociju javnosti. Pjevacica o kojoj pisemo u nastavku cuva tako veliku tajnu svog zivota.

Naime, rijec je o poznatoj zvezdi i pjevacici impresivnog vokala Mariji Serifovic. Tajnu koju skriva toliko od javnosti, odale su njene komsije iz Beograda.

Foto: glossy.espreso.rs

Ispricali su kako se Marija zaista ponasa kao stanarka u zgradi. Kazu da ima vrlo kratak fitilj, da previse drami i urla. Tako se desilo jednog dana kada je njezino parking mjesto bilo pod vodom,ali ona je toliko galamila na portire kao da su oni krivi. Odmah je trazila drugo parking mjesto jer joj se zuri.

Medjutim, prema djeci je vrlo blaga. Djecu previse voli, iako nisu njena ona ih ljubi, mazi, grli.. zaista ih sve obozava. Ali ono sto jos kazu jeste da Marija nije tu cesto, dosta putuje, odrzava svoje nastupe, odlazi u inostranstvo pa se tamo zadrzi duze vrijeme.

Foto: Sonja Spasic

Ali kada se sretnemo, vrlo je ljubazna, uvijek se javi sa rijecima, dobro jutro ili dobar dan. Naime, jos jedna zanimljiva informacija o kojoj komsije pricaju jeste da stan u kojem Marija zivi zapravo nije njen, vec da je iznajmljen. Jer se njen stan trenutno renovira.

Zapravo renoviranje stana ce potrajati malo duze, pa je izabarala bas ovo mjesto kod nas, zakljucila je njena komsinica. Osim toga, Marija je poznata kao osoba koja nema dlake na jeziku, sto se to moze vidjeti na TV emisijama, i na nastupima.

SHARE

LEAVE A REPLY