Preslatki četverogodišnjak djecak Gage nije mogao suspregnuti osjećaje dok se njegov otac, američki marinac Joshua Newville, ženio s Emily Leehan. Djecak Gage se baš dobro držao, ponosno stojeći pokraj svog oca, sve dok mlada nije počela čitati zavjete koje je napisala samo za malog djecaka. Samo što ih je krenula čitati, mali Gage više nije mogao izdržati i potpuno se slomio.

“Želim da se uvijek osjećaš sigurno i da se uvijek trudiš i da budeš veoma dobra osoba”, počela je čitati mlada, a dječak je pritrcao njoj i čvrsto je grlio! Kao što je i bilo za očekivati, uslijedio je kolektivni ‘aaaa’ iz publike, dok je Emily nježno pokušala utješiti malenog djecaka.

“Nemoj plakati, srce”, rekla mu je pomajka. “I na kraju, želim da znaš koliko si poseban dječak.”, nastavila je Emily. “Nevjerovatno si pametan, predivan i drag prema svima. Pomogao si mi da postanem žena kakva danas jesam i iako ja nisam tebi dala dar života, život je svakako meni dao dar u obliku tebe”.

Nekako i ne tako iznenađujuće, sve troje su plakali prije nego što je Emily uspjela pročitati zavjete do kraja. Djecak je definitivno plijenio svu pažnju na vjenčanja, a njegova je reakcija u roku par dana obišla cijeli svijet.

Izvor: fazon.info

LEAVE A REPLY