Nakon saobrajke sto se dogodila mom suprugu on je ostao invalid i to u kolicima. Ja ga naravno nisam ostavila što je bilo donekle normalno.Naravno ovo je mali grad svi se znaju međusobno i sad kruže razne priče o meni i mom mužu jer narod nema pametnija posla.

Moram priznati da ima nesto sto me jako pogodilo a to je ono što se desilo prije dva dana. Bila ja sa sestrom u kuci mi tako nešto pricamo. I ona meni odjednom kaže:“Koliko ti uopšte moraš biti glupa da ne otkačiš tog magarca. Da ima gomilu para pa i nekako ali kako te nije sram vući se okolo sa njim. Brukaš nam porodicu.”

Vjerovali ili ne bila sam u toliko iznenadjena njenim rijecima da sam samo izašla bez i jedne izgovorene reči. Moja sestra je inače udata za čovjeka kog ni malo ne voli i sa kojim ima dva sina. I to samo zbog dobre plate Bez obzira što je stariji od nje 10 godina. Bez obzira što je vara na svakom koraku a vara i ona njega i to je za nju normalno.

I pored toga da bi stvar bila jos gora moji roditelji to podržavaju i uvijek su me osuđivali što ne idem sestrinim stopama. Sve sam to i trpjela ali sad da mi kaže da treba da ostavim čovjeka kog volim samo zbog nesretnog slučaja? Ja sam rekla da necu i da tog covjeka volim i da cu ga paziti dok sam god ziva.

Izvor: fazon.info

LEAVE A REPLY