Mnogi doktori tvrde da aluminijska folija može biti odlična zamjena za štetne i skupe lijekove. Ruski i kineski iscjelitelji već godinama koriste njena svojstva uz čiju pomoć na jednostavan i prirodan način uklanjaju razne zdravstvene tegobe i probleme s kojim se ljudi susrecu.

Psihoterapeut Wilhelm Reich, učenik poznatog i cijenjenog austrijskog neurologa i utemeljitelja psihoanalize S. Freuda, u nekoliko svojih stručnih djela osvrnuo na praksu i način ove vrste liječenja. Prema velikom iskustvu alternativnih liječnika, aluminijska folija vrlo efikasno i brzo može eliminirati…-bolove kralježnice, vrata, ruku, koljena, stopala, zglobova i raznih drugih tegoba.

“Kod svih izllijecenja, vecinom se koriste posebna energostruktuirajuća sredstva, kao što su proizvodi od aluminijske folije. U ljudskom organizmu postoje posebne matične stanice, koje se neprestano prožimaju s matičnim poljem Zemlje.

Iz vise razloga, ovo polje se deformira, nakon čega se narušava i energetska prehrana matičnih stanica. Površina folije odražava matično polje Zemlje i kao ogromno fokusirajuće povećalo, pojačava ga nekoliko puta, što omogućuje da se povrati poremećena interakcija između stanica i matičnog polja.“ kazu doktori.

Ovim lijecenjem moguće je ublažiti mnoge zdravstvene probleme, poput bolova u vratu, leđima, rukama, nogama i zglobovima. Učinkovita je i kod išijasa, reumatoidnog artritisa, gihta, bolova u peti (petnog trna). Dokazano ublažava i bolove na postoperativnim ožiljcima.

Stavite aluminijsku foliju na bolno mjesto i učvrstite zavojem ili flasterom. Pustite da djeluje cijeli dan ili tijekom noći. U slučaju da se radi o bolovima ruke, lakta, koljena, noge ili prstiju, foliju možete sasvim omotati oko ekstremiteta i također učvrstiti zavojem, flasterom ili običnom ljepljivom trakom.

Izvor: fazon.info

LEAVE A REPLY