Kiara Straud bila je na poslu kada ju je majka nazvala da joj kaže da je njen sin sasvim slucajno progutao polovinu svog Božićnog poklona i da su vec na putu do bolnice. Kada je dječak stigao u dječiju bolnicu u Atlanti u Džordžiji, doktori su uradili rendgen koji im je omogućio da vide bežičnu slušalicu odmah ispod njegovog grudnog koša. Te su rekli porodici da puste da slušalica prirodnim putem izađe iz dječakovog tijela.

Bio je puno nervozan, mislio je da će da bude u nevolji, tako da smo morali da ga razuvjerimo i ubijedimo da je sve u redu – kaže majka. Kako kazu, dječak je držao slušalicu za dršku u ustima, kada ju je progutao. No, sada se boji da drži mobitel pored sebe, jer misli da će se povezati sa slušalicom u njegovom stomaku.

Rekao je da ne želi svoj mobitel, jer je njega takođe dobio za Božić. Istakao je da ne želi da bude u njegovoj blizini jer ne bi da se slušalica poveže sa mobitelom i počne da produkuje muziku. Pomislila sam da je blesav – priča Kiara.

Ona kaže da će za sada da se drži “staromodnih” slušalica, barem dok njeno dijete još malo ne poraste, jer “svašta može da se dogodi”. Sa svjetlije strane, moguće je da će slušalica i dalje raditi kada završi svoje rizično putovanje, ukoliko dječak bude hteo da stavi u uvo nešto što je prošlo kroz njegov organizam – kao što je bio slučaj sa jednim čovjekom iz Tajvana.

Gospodin Hsu kaže da je zaspao sa slušalicama u ušima, a kada se probudio nije mogao da pronađe desnu. Ali onda je iskoristio aplikaciju koja pomaže u praćenju ovih dodataka za mobilni telefon kako bi je pronašao. Tada je shvatio da je slušalica u istoj prostoriji kao i on.

Mapa je pokazivala da je slušalica u mojoj kući, mogao sam i da čujem pištanje, koje kao da me je pratilo po sobi – objasnio je. U potrazi sa slušalicom provjerio je ispod ćebeta, kao i po samoj sobi, ali nije mogao da je nađe. Tada je shvatio da zvuk dolazi tacno iz njegovog stomaka! Hsu je tek sljedeći dan bio na željezničkoj stanici, kada je osjetio “zov prirode”. tada je pronašao svoju izgubljenu slušalicu i potencijalno nadoknadio 65 funti. 

Izvor: fazon.info

LEAVE A REPLY