Popularnoj pevacici Zorici Brunclik Kemiš je treći muž ali i jedini koga istinski priznaje s obzirom da su je svi prethodni muškarci ostavljali i to dok su im djeca bila mala… Prvi put je bila zaljubljena sa 18 godina, tada je dobila ćerku Mariju. Muskarac sa kojim je dobila dijete nije želio da ima brak sa njom, a vidjeli su se samo kada je priznavao dijete i nikad vise.

Prvi put je stala na ludi kamen kao izuzetno mlada i to za kolegu iz orkestra sa kojim je dvije godine bila dobra drugarica. Oni su stupili u brak  u inat njegovoj majci, a iz te ljubavi se rodio sin Đorđe. Nazalost, prvi muž ju je napustio. Nije imala sreće ni sa drugim mužem, kompozitorom, aranžerom, producentom, harmonikašem i pjevačem Ljubom Kešeljem.

Oni su vezu dugo krili, a odala ih je njena bunda koja je bila od zečije dlake koja se linjala i ostala je na njegovom crnom blejzeru nakon njihovog zagrljaja u ćošku. Od tada više ništa nisu mogli da sakriju.Udala sam se drugi put, rodila sam ćerku Miljanu čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dijete i mene -rekla je u jednoj emisiji..

Ljuba Kešelj je za novinare prošle godine govorio da mu teško pada što nije viđao ćerku, te da je Zorica “namazana i prepredena”. Zorica nije imala sreće u ljubavi sve dok nije upoznala Miroslava Kemiša čije prezime danas nose sva njena djeca i kako kaze da je on jedina i prava ljubav njenog zivota.

Izvor: fazon.info

LEAVE A REPLY