Djevojka koja je student morala je naci novi smjestaj pa je se tako uselila u drugi stan kako bi nastavila svoje skolovanje. Ona je mislila da ce sve ici po planu i kad je prenijela stvari i sve sto joj je potrebno pocela je osjecati cudan miris koji dolazi iz stana a narocito kada ode na fakultet pa se vrati u stan i kako kaze odmah sa vrata ju zapahne taj smrad.

Studentkinja iz Velike Britanije Seren Gomez (26) se preselila u drugi stan u septembru, a poslije nekoliko sedmice počela je da osjeća užasan smrad. Iako je alarmirala stanodavce kojima je plaćala kiriju od 120 dolara, oni su je ignorisali te joj govorili kako to izmislja i da je stan vrhunski sredjen i da mirise.

Ona je hodala stanom i rovila je svaki cosak ne bi li dosla do toga odakle dolazi taj smrad. Kada je sve provjerila zakljucila je da to dolazi iz kupatila. Odmah je pozvala majstora. Kada je majstor skinuo poklopac ispod tuša, ugledali su crknutog pacova koji je bio u fazi truljenja i uzasno je smrdio.

“Smrad je samo postajao sve gori i gori i nisam vise mogla podnijeti. Isprva je mirisalo na prljavu vodu, a onda kao kontejner. Nisam mogla nikoga da dovodim jer je miris bio tako loš, da je bilo neugodno.”“Ljudi su mislili da sam luda jer sam govorila da smrdi kao da je kontejner za smece u mojoj kući.”

Izvor: fazon.info

LEAVE A REPLY