“Sinoc sam se udala i jos ne mogu sebi da dodjem. Svadba je bila zaista super organizovana, sve na nivou i nisam mogla ni da zamislim da će me moja najbolja drugarica, sestra, kuma, sve na svijetu da izda na najgori mogući način. Predosecala sam  kada su mi pred kraj svadbe davali koverte sa novcem namjerno sam malo poderala kovertu moje “sestre”…

Tada nisam mogla da provjerim koliko je ubacila u kovertu, ali nakon svadbe kada smo ja i moj muž otišli u sobu prvo sam našla poderanu kovertu, kovertu moje “drugarice”, a kada sam je otvorila iznenadila sam se… U koverti je bilo samo 50 eura… tri puta sam gledala, ali samo 50 eura. Jedva sam se suzdržala da ne zaplačem… ccc… sramota… kuma umjesto da stavi 500 eura… ccc… bolje da mi nije ni davala ništa…idiot.

Sinoc sam se cijelo vrijeme gledala i ne mogu da vjerujem da neko moze toliko jesti ko kakva krava ne znam gdje sve stane koliko može da pojede, a pića naravno samo najskuplja… djevojka na nivou, kćerka bogataša, ej… glumi nekog giganta, a ovamo kod mene, najbolje drugarice se stisnula. Ne mogu da vjerujem sa kim sam se godinama družila i pazila.

Od nje ovo sam najmanje ocekivala bas me obrukala. Vjerujte danas sam razmišljala da joj spakujem 500 eura u kovertu i pošaljem, ali odustala sam… križam je zauvijek, kao da nikad je nisam poznavala i kao da nije postojala. Što više razmšljam o njoj sve sam ljuća… Sutra trebamo na medeni mjesec, ako ovakva budem bolje da ne idem” rekla je ona.

Izvor: fazon.info

LEAVE A REPLY