Dok je naša estrada u pitanju, onda će se svi više ili manje složiti da su Ilda Šaulić i Rada Manojlović imena koja uživaju veliko poštovanje na estradi i od strane svojih kolega, ali i od strane slušalaca i fanova, ali se može reći da su obje pjevačice i više nego uspješne u svome poslu, te da se njihova razmišljanja vezana za estradu i život itekako uvažavaju.

Tokom nekog vremena ove dvije pjevačice su zajedno gostovale u jednoj TV emisiji, a tema emisije je bila odnos muškarca i žene, tj. koja je reakcije žene kada sazna da joj njen muškarac više nije vjeran na pravi način, tj. nije lojalan.

Rada je bila mišljenja da i nije toliko važno da li je muškarac vjeran ili nije u vezi, jer se žene ionako najčešće slijepo zaljube pa i ne vide ništa, Ilda je sa druge strane imala veoma drugačije mišljenje od Radinog, pa je istakla da ona lično nije bila u situaciji u kojoj je morala da preboli prevaru, ali vjerojatno i zato što ne bi sebi to dozvolila, i što nikada nije išla po svaku cijenu da dobije čovjeka kojeg je željela. Kako kaze i da je to velika glupost na koju se mnogi izvlace, a to su fizičke i emocionalne obmane, i da svaku prevaru treba staviti u isti koš.

Rada bila zatečena Ildinom iskrenošću i otvorenošću, te da su ipak na kraju njih dvije i došle do nekog zajedničkog jezika te su se složile da je prevara ipak prevara, i nije važno da li je ona samo fizičke prirode, ili još teže, emocionalne. One su se i složile da u današnje vrijeme žene varaju višeu odnosu na muskarce, i da je to nekako postalo i pravilo u vezama, sa kojim se njih dvije, svakako ne slažu i zaziru od takvog nečega.

Izvor: fazon.info

LEAVE A REPLY