Neke osobe nam pokažu da iako nam se dešavaju teške stvari u životu, ne trebamo odustati. Ovdje je riječ o Rioni Keli koja je 2015. godine doživjela moždani. Zbog moždanog je ostala nepokretna.

Pored toga, njen muž se nije mogao nositi s tim i ostavio je, a bili su 14 godina u braku. Riona kaže da joj nije bilo nimalo lako zbog toga, u tim trenucima joj je trebala njegova podrška,a on ju je napustio. Ipak, uz nju su bili porodica, djeca, prijatelji.

Zbog njihove podrške nije klonula duhom. Vidite kako nas neke osobe napuste i pokažu koliko su slabe. Iako ju je muž napustio, Riona se borila. U svim tim problemima, desilo joj se i nešto lijepo. Naime, pošto je trebala ići na fizioterapije, stupila je u kontakt s trenerom Kit Mejsonom.

On je bio taj koji ju je motivisao. Stalno ju je pitao kako je i davao joj je podršku. Potom su se zaljubili jedno u drugo i u vezi su već 11 mjeseci.
On je pokazao kako je divna osoba. On je dobar otac i njenoj djeci. Unio je sreću u njihov život. Lijepo je imati nekog takvog pored sebe. Nekog ko će biti tu uz nas i ko će nas motivisati onda kada mi sami nemamo snage.

Izvor: Novi.ba

LEAVE A REPLY