Nedeljko Bajić BAJA ženu krije kao zmija noge. Ova ljepotica mami poglede,a niko ne zna da je njegova supruga (FOTO). Domaći mediji pisali su 2013. godine da je uplovio u vezu sa plavokosom Ivanom, koja krasi spot za njegovu pesmu “Mokra do kože”.

Prema pisanju medija, između Baje i Ivane sevnule varnice na snimanju ovog spota, te da su ubrzo ušli u emotivnu vezu, a kasnije su se i venčali. Takođe, mediji pišu i da Baja sa ovom atraktivnom plavušom ima dvoje dece – sina Marka i ćerku Milicu.

Ove godine iznenadila je domaću javnost vest da se Baja, kao što u tajnosti venčao, isto tako i razveo. Pevač ova pisanja nikada nije potvrdio. Baja je prilikom gostovanja u jednoj emisiji pričao o tome zašto porodicu krije od javnosti.

– Pa kako može dete da se sakrije? Moj sin Marko uskoro puni dve godine, a za koji dan dobićemo i devojčicu – Milicu. Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao.

A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se s pojedincima svađao – ispričao je pevač

/espreso.rs/

LEAVE A REPLY