Phillip Urtz je muž koji živi u New Yorku sa suprugom Jessicom koja je po struci medicinska sestra. Jessica radi mukotrpno iz dana i dan a Phillip je toga itekako svjestan kao i to koliko je stresan njen posao. Kako bi pokazao da je podržava i da mu je mnogo stalo do nje , Phillip je odlučio da napiše otvoreno pismo na Facebooku koje posvećuje svojoj supruzi.

Nakon što je Jessica završila svoju smjenu od 14 sati, vratila se kući spremna da se malo odmori. Napravila je brzo večeru, pojela sendvič i otišla u krevet, da bi bila odmorna za sutrašnji radni dan. Tada je Phillip odlučio da pokaže svojoj ženi koliko zaista cijeni sve što ona radi .

Pogledajte šta je on napisao na Facebooku: “Ovo je moja supruga Jessica na večeri poslije 14 sati. Ona dolazi kući sa posla i ima samo malo vremena da jede, spremi se za krevet i već narednog dana ide ponovo na posao. Ujutro ustaje rano Istušira se, uzme ručak, poljubi me i izlazi na posao .

Na poslu se opet brine za nekoga , o ljudima koji proživljavaju najteže dane svog života. Oni su često žrtve saobraćajne nesreće, padova, lomova, oštećenja mozga i još mnogo toga. Brine se o majkama, očevima, braći i sestrama, prijateljima i porodicama.

Nije bitno ko ste i šta vam se dogodilo, ona će se pobrinuti za vas.Volim je svim svojim srcem. Moja žena je najveći heroj. Moja supruga je medicinska sestra”, napisao je ponosni suprug. Predivno zar ne ?

dobardan.info

LEAVE A REPLY