Otkako su mediji uhvatili pjevača Darka Lazića u društvu bivše supruge Ane Sević, a njegova vjerenica Marina objavila fotografiju na kojoj je sama sa njihovim sinom, zli jezici su počeli da tvrde da folker na sve načine pokušava da vrati bivšu, te da je sa vjerenicom završio i da više ne žive zajedno.

Dok jedni tvrde da pjevač ne može da preboli bivšu suprugu, a drugi da je sretan sa novom porodicom, Lazić otkriva da će se sa svojom vjerenicom vjenčati u maju.

“Vjerujem da će se mnogi razočarati, ali moja i Marinina veza je u najboljem redu i nismo razdvojeni. Sa bivšom ženom sam bio kada je dovela Lorenu i to je jedina istina. Kakvo crno pomirenje s Anom? Ženim se Marinom u maju. Nikakve afere i teorije zavjere ne postoje. Marina je moja buduća žena i majka mog sina”, rekao je Lazić, koji ističe da Marinina fotografija kojom aludira da joj je samo sin važan ne znači rastanak.

Darko Lazić je 2009. pobijedio u šou “Zvezde Granda” nakon čega je došla popularnost zahvaljujući kojoj je uspio sebi da obezbijedi stan u kome je do razvoda živio sa suprugom i kćerkicom. Taj stan vrijedi 300.000 eura. Trenutno gradi i kuću u Brestaču u kojoj će živjeti sa vjerenicom Marinom i sinom Aleksejom. Rodna kuća u Brestaču je daleko od luksuza, kao što možete vidjeti na slikama.

(novi.ba/Foto:print screen novi.ba)

LEAVE A REPLY