Poznati pjevač i miljenik žena Dado Polumenta već duži vremenski period je u medijskoj ilegali. Pjevač čiji turbulentan život godinama intrigira javnost, kako prenosi portal Srpskog telegrafa – Republika. rs vodi borbu sa dr*gom.

Vlasnik mega hitova Ana Marija, Espreso, Fali mi ljubav, mjesecima se nalazio na liječenju u jednoj privatnoj klinici u Beogradu iz koje je nedavno otpušten.

– U pitanju je jedna strana bolnica koja uspješno rješava probleme sa zavisnošću na kojoj se liječio Dado jer ima problema sa dr*gom – rekao je izvor blizak pjevaču.

Kako bi smo provjerili ova saznanja pokušali smo da stupimo u kontakt sa Polumentom, ali u tim nastojanjima nismo uspjeli, piše Republika.rs. Podsjetimo da je Dado jedan vremenski period provlačen po novinama upravo zbog korištenja narkotika, a jednom prilikom ga je prozvao i makednoski pjevač i imitator Boki 13 da koristi nedozvoljene supstance.

Poslije silnih ljubavnih afera koje je imao, Dado je prije par godina pronašao svoj mir uz partnerku Ivonu Ivković, sa kojom ima kćerku.

(novi.ba/foto:print screen novi.ba)

LEAVE A REPLY