Kada je riječ o vjenčanjima, možemo primjetiti da su mnoge osobe spremne da potroše hrpe novca na sve to. Bogataši će se posebno potruditi da sve bude na visokom nivou. Sigurno ste imali prilike čuti za neke svadbe koje su bile pripremljene na visokom nivou i za koje se potrošilo dosta novca.

Mi ipak smatramo da možete napraviti i skromnije vjenčanje, pa opet da se svi lijepo provedu i da sve bude lijepo. Indijski tajkun po imenu Ajay Munot je na svadbu svoje kćerke potrošio čak 11 miliona eura. Zamislite da je toliko novca potrošeno samo na vjenčanje.

Mladenci su dobili na poklon kuću. Sigurno sada mislite kako je sve to pretjerano, ali ipak je tajkun uradio poslije svadbe dobro stvar. Naime, on se dogovorio sa kćerkom i zetom da sagradi kuću za 90 beskućnika. Možete li to zamisliti, kako divan gest.

Svi znamo da u Indiji većina stanovništva jedva sklapa kraj s krajem i žive na ulici. Ovim svojim postupkom je pomogao mnogima da imaju svoj dom. Rekao je kako njegova porodica uživa u bogatstvu i želi da sreću osjete i oni koji su siromašni. Ovdje možete vidjeti kako izgledaju:

(megaportal.info)

LEAVE A REPLY