Na svadbama se može očekivati svašta, i dobro i nezgodno, ali svaka je svadba jedinstvena. Tom je popisu dodana i svadba jednog bračnog para iz Irske koji nisu mogli sakriti svoje suze zbog iznenađenja koje su dobili. Usred crkvenog obreda vjenčanja, jedna je gošća ustala na noge. Mladenci su prvo bili jako zbunjeni, kao i ostali gosti. Uskoro se ustalo još desetak gostiju koji su zapjevali serenadu novopečenim mladencima.

Žena koja je prva ustala počela je lagano pjevati „Stand By Me“ (Budi uz mene). Nakon nje je ustala druga žena koja je zapjevala s njom, a uskoro se priključio i otac mlade. Odjednom, crkva je bila ispunjena pjevačima koji su sinkronizirano pjevali.

Mladenci Rachel i Shane nisu mogli sakriti suze radosti. Ideja je došla od prijateljice Hannahe koja je primijetila da među uzvanicima ima mnogo glazbenika i pjevača. Zašto ne to iskoristiti? „Shvatila sam da će biti puno pjevača i glazbenika na vjenčanju i vidjela sam priliku da napravim nešto posebno za sretan par koji voli glazbu“.

Sudionici su probe držali 5 tjedana prije vjenčanja, a trud se isplatio jer su dobili ovacije. „To je bio poseban trenutak kojeg ćemo uvijek cijeniti“, rekla je mlada.

 

Izvor: www.novizivot.net

LEAVE A REPLY