OVA SEDMOGODIŠNJA DJEVOJČICA JE LANI PROGLAŠENA ZA NALJEPŠU DJEVOJČICU NA SVIJETU, PREKO POLA MILIONA PRATIOCA IMA NA DRUŠTVENOJ MREŽI A TO SVE VODI NJENA MAJKA. Radi se o djevojčici imena Anastasija Knjazeva, ona je prije godinu dana proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu. U nju se zaljubio cijeli svijet kada ju je prvi put vidio, na Instagram profilu koji njena majka vodi ima preko jednog miliona pratilaca, a iz dana u dan, ta brojka raste.

Anastasija ima samo sedam godina, njen nalog na INstagramu vodi njena majke. Za brojne brendove je uvelikok radila djeovjčica, ona iza sebe ima i pregršt profesionalnih fotografija, liči na porcelansku lutku uglavnom, za nju svi kažžu kako je najljepša na svijetu, preslatka je bez imalo sumnje, nema govora.

Anastasija dobila oko stotinu hiljada lajkova po fotografiji, nebrojeno komentara dobija kako je prelijepa i da izgleda prekrasno. Mnoge je zabrinula i popularnost djevojčice, možda i sa pravom. Veliki broj ljudi piše komentare da im je žao ove djevojčice, sude joj po izgledu a ona je tako mala. Jedna korisnica je napisala da je užasno vidjeti da neko komentariše izgled djeteta.

Neki su rekli da se i na djevojčicu loši efekti ostavljaju, ne samo na nju, nego uopšteno na ostalu djecu. Djeci ne treba stvarati kompleks tim da je neko najljepše dijete na svijetu, kod djece to predstavlja bulimiju i anoreksiju, glasio je jedan od komentara. Anastasija Knjazeva je uveliko poznato, o njoj se naveliko i naširoko piše. Dobro ste ovo pročitali, da li nam imate nešto reći na ovo sve, kako vi komentarišete?

 

Izvor: Novi.ba

LEAVE A REPLY