Bosanska sapunica u kojoj je glavnu ulogu imala Elda Mujčin iz Gradačca, koja je pobegla sa svadbe sat vremena pre ponoći, dobila je svoj epilog. Naime, Mijčin je na Fejsbuku objavila da je postala majka. Reč je o nesuđenoj supruzi Eldina Huseljića, koja je 30. aprila pobegla sa svadbe. Nedavno je Elda objavila sliku bebe i emotivan status: „Do sada sam imala mnogo toga, sad imam sve. Voli te mama najviše, Danan“.

Od brojnih prijatelja dobila je čestitke, ali od Huseljića, s kojim u braku nije provela ni 24 sata, ni traga ni glasa. Ne oglašava se ni na društvenim mrežama. Slike sinčića objavila je početkom maja, a posebno je potresan post koji je napisala 12. maja.

„Sine moj, ti se nećeš sećati one noći kada sam sama ležala u bolnici u najstrašnijim ujedno i najdivnijim bolovima, promatrala mesec, tiho šaputala tebi i sebi: ‘Možemo mi ovo’. Ti se nećeš sećati kako si me pogledao samo nekoliko sekundi nakon što si došao na ovaj svet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uho: ‘Zdravo, dušo’. Ti se nećeš sećati kako si, kao čarobnim štapićem, izlečio moj slomljeni duh. Kako si zacelio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena pre nego što sam te dobila, a ti si me ponovno sastavio“, napisala je Elda Mujčin.

Za svog sina napisala je da je „najlepša beba“, ali i: „Nećeš se sećati onih noći kad sam odlazila na spavanje i osećala beskrajni strah zbog toga što sam mama. Da li sam dovoljno dobra? Da li sam zabrljala bezbroj puta već do sada? Da li sam ja u stanju da budem onakva mama kakvu ti zaslužuješ? Ni sanjala nisam da se nečijoj sreći i uspehu mogu toliko radovati! Nećeš se sećati, ali ja hoću“, navela je Mujčin na Fejsbuku.

O Eldinovoj i Eldinoj svadbi mesecima je brujao je celi region. Posebno što je njihov brak pukao zbog para, jer nisu mogli da se dogovore ko će uzeti novac sa svadbe. A nije ga bilo malo, na tacnu je bacalo 300 gostiju koji su došli da ih isprate u zajednički život.

Umesto toga, bili su svedoci bega mlade i bruke koju je Eldin doživio kada je Elda oko ponoći nestala. Nekoliko dana kasnije, Elda Mujčin objavila je da je trudna. Elda je ranije objavljivala stihove pesma u kojima je svom bivšem mužu potvrdila da će uprkos brakorazvodnoj proceduri koju je Eldin pokrenuo dan posle venčanja, roditi dete koje je dokaz njihove ljubavi, piše „Avaz“.

Izvor: blic.rs

LEAVE A REPLY