Ugledala je na parkingu supruga koji je prije 10 godina nestao: NJegove prve riječi su njoj život promijenile iz korijena! SVAKO OD NAS JE U ŽIVOTU BAREM JEDNOM ISKUSIO NEKU STRAŠNU STVAR SA KOJIMA SE JAKO TEŠKO NOSITI, PONEKAD JE NAJLAKŠA SOLUCIJA ČINI SE OTIĆI BEZ IKAKVOG OBJAŠNJENJA DRUGOJ OSOBI KOJA VAM JE ZNAČILA NEKADA MNOGO. NA TAJ NAČIN NEĆETE NIŠTA DOBRO UČINITI, NI SEBI A NI DRUGOJ OSOBI NEĆETE PRUŽITI PRILIKU ZA KATARZU I ZAVRŠETAK.

Takve situacije se događaju češće nego što mi mislimo, čak se neki ljudi znaju odreći porodice i braka, samo odu bez pozdrava u potragu za nečim više, nešto što će njih učiniti sretnim. Upravo takvu situacija je preživjela i Karen Maks, njen suprug Adam je 2005.godine nestao preko noći, iza nije ostavio nikakvo objašnjenje zbog tog čina. Pokušala je Karen pronaći svaki mogući način, da sazna šta mu se dogodilo, mislila je jedno vrijeme da je mrtav. Nastavilo se tako narednih devet godina, dok ga KAren nije slučajno srela ispred jednog supermarketa na parkiralištu.

Ostala je šokirana zbog toga, bila je sretna što je dobro, njena sreća nije potrajala dugo, kako je ubrzo saznala da je njen muž pobjegao od nje, da je sa drugom ženom oženjen. Njoj se cijeli život tako srušio u komadiće, razbijesnila se, prijavila ga policiji zbog bigamije, njen muž je itekako bio kažnjen zbog svog čina koji je uradio Karen, ali i zbog boli koji joj je nanio, ali i patnju kroz koju je ona tih devet godina prolazila, mislimo da niti jedna kazna neće moći to nadomjestiti, u njoj će ostati praznina.

dobardan.info

LEAVE A REPLY