DA LI STE NA PRILIV NOCA ZNALI, NAŠU SREĆU MOŽE UTJECATI IZGLED NAŠEG DOMA, PREDMETI KOJE ČUVAMO. Ako vam je dom neuredan, pretrpan nepotrebnim stvarima ne možete napredak očekivati.

Ne dozvoljavate dobrim i novim stvarima uđu u vaš život. Ne skupljajte stvari koje vama ne trebaju, nemojte da vam pretrpane južna i sjeverna strana sobe budu pretrpane. Izbaciti ove stvari još: Promijenile su boju plastične posude, ukoliko ih dugo koristite, izbacite ih, novima zamijenite. Nije u redu da nešto takvo držite. A kada promjenu boje vidite, bacite ih.

Okrnjeno posuđe,  ne koristite okrnjeno posuđe, pogotovo zato što se može posjeći, staro posuđe boljim zamijenite. Zarđali kalupi, ne koristite kalupe ili pribor koji je zarđao. Zamijenite novim to, jer nisu dobri za vas ovi novi.

Ono što ćemo vas savjetovati je da čuvate biljke jer one pospješuju priliv pozitivne energije u vašem domu, ipak, ne čuvajte uvelo cvijeće pošto ono privlači negativnu energiju, vodite računa o cvijeću.

Nadamo se da ćete paziti na ovo, morali biste se pridržavati nekih stvari ukoliko želite priliv novca u vaš dom, kažite na, nešto više o tome, nadamo se da vam se dopada naš članak. Podijelite ovo na vaše društvene mreže, hvala što nas pratite.

dobardan.info

LEAVE A REPLY