Žene poznatih ličnosti obično vole da se medijski eksponiraju, ali nisu sve baš takve. Ženu Halida Muslimovića nismo imali prilike tako često viđati. Evo kako ona izgleda: Halid Muslimović je jedan od najpopularnijih bosanskih pjevača, a ono što ga još odlikuje jeste to da svoj privatni život nije izlagao javnosti.

Nije sklon skandalima kao neki od njegovih kolega, niti je njegova porodica patila od toga da mediji pišu o njoj. On je preko dvadeset godina u braku sa Adelisom Hodžić koju vjerovatno niste tako često viđali. Ni ona nije od onih koje prave skandale ili vole da se povlače po novinama.

Vjerujemo da većina vas nije znala kako ona uopšte izgleda. Onda niste znali ni da se i ona bavi pjevanjem kao i njen suprug. Možda je manje poznata, ali i ona ima svoju publiku pred kojom nastupa.

Adelisa i Halid imaju kćerku Lejlu i sina Enisa. Ovdje možete pogledati neke slike sa društvenih mreža gdje možete vidjeti kako ona izgleda: Možemo reći da Adelisa zaista lijepo izgleda, zar ne? Interesantno je to kako se neke porodice poznatih stalno povlače po novinama, dok neke zaista ne pate za svim tim. Slažete li se?

Izvor: Megaportal.info

LEAVE A REPLY