Nikada ne bismo trebali suditi ljude po njihovom fizičkom izgledu, svi volimo izgledati što ljepše, a kad je riječ o danu vjenčanja, tada je nepisano pravilo da mladenka mora biti najljepša. Ova djevojka po imenu Holly bila je spremna na sve, na drastične promjene prije vjenčanja i sjaj u svojoj vjenčanici.

Imala je dugu kosu koja joj je pala preko kukova jer joj je kao dijete otac govorio da djevojčice trebaju imati dugu kosu, a ona nikad nije razmišljala učiniti drastičnu aplikaciju. Ipak, prije vjenčanja, odlučila se na drastičnu promjenu, te se obratila stilistima u salonu Avant Garde, koji su joj rado poslužili.

Frizer Jeremy Harfield, odrezao joj je kosu za čak 60 centimetara, a potom ju je obojila Sara Pestel. Cijeli proces trajao je sedam sati, a rezultati koje su dobili bili su zapanjujući. Na kraju je ostalo samo 60 centimetara kose, a Holly je dobila fantastične pramenove.

Sada ste i sami mogli vidjeti i zaključiti kako je Holly nekada izgledala, a kako sad, prava i potpuna transformacija, šta vi mislite o ovome? Da li vam se sviđa njena transformacija, je li vam se dopada, vidite i sami koliko se mogu neke stvari srediti i korektovati.

Izvor: Novi.ba

LEAVE A REPLY