Prema svedočanstvima oca Romana i njegovih pacijenata, na ovaj način lečeni su tumori maternice, dojki, prostate, mozga, debelog creva, kostiju, leukemija. Franjevački redovnik i učitelj, otac Romano Zago iz Brazila godinama je proučavao lekovitu biljku alou, i osmislio je poseban lek za koji tvrdi da, između ostalog, sprečava i leči rak.

O tome je objavio i knjigu “Rak je izlečiv”. Romano Zago služio je u Brazilu među sirotinjom i tad je primietio da se u narodu ljudi brzo i lako oporavljaju od raznih oboljenja koristeći različite vrste aloe. Nakon toga Romano se posvetio proučavanju ove biljke i 20 godina je proveo na tom poslu.

Nastavio je to i preseljenjem u Betlehem, gde i danas živi u poznim godinama jer je rođen 1932. godine. Prema svedočanstvima oca Romana i njegovih mnogobrojnih pacijenata, na ovaj način lečeni su tumori maternice, glasnica, dojki, prostate, mozga, debelog crijeva, mokraćnog mjehura, kostiju, leukemija.

Recept protiv raka. Priprema: Za recept se preporučuje aloe arborescens koja je mnogo bolja i jača vrsta nego aloe vera. Pokušajte da pronađete ovu vrstu. Sve uspevaju i kod nas, čak i u saksijama u kućama. Ipak, ako baš niste u mogućnosti da nađete aloe arborescens, može poslužiti i aloe vera, koja ima slična svojstva, ali samo slabija. Listove ili list težine 300 g operite, uklonite bodlje, isecite na komadiće i ubacite u blender. Dodajte pola kile meda i 5 žlica jačeg alkoholnog pića koje služi za bolju apsorciju na kapilarnom nivou prilikom konzumiranja.

Ako baš ne konzumirate alkohol, upotrebite prirodno jabukovo sirće u istoj meri. Smesu blendajte 2-3 minute. Sipajte napitak u staklenu bocu, koju ćete držati isključivo u frižideru. Konzumacija: Uzimajte 1-2 kašikice najmanje pola sata pre jela, tri puta na dan. Pre upotrebe bocu dobro promućkajte. Na početku uzimajte 1 kašikicu tri puta na dan, a posle možete povećati dozu na dve. Smesa u receptu dovoljna je za 10-12 dana korištenja.

Popijte sve. Nakon ove doze pravi se pauza od 10 dana, pa se tretman ponavlja po potrebi. Tretman se može koristiti zajedno sa zapadnim medicinskim terapijama. Pauza od 10 dana je zbog blage toksičnosti koju biljka poseduje, iako je mnogi koriste i bez pauza.

Izvor: zanimljiveinformacije.website

LEAVE A REPLY