Dejvid Metlok je plastični hirurg koji je verovao da brojnim operacijama, telo svoje žene može dovesti do savršenstva. Kada je Dejvid upoznao Veroniku, ona je imala 20-ak kg više nego sada. Upoznali su se tako što je Veronika kod njega zakazala podmlađivanje i zatezanje vagine, kojom nije bila zadovoljna nakon rođenja ćerke.

Nakon određenog vremena, Dejvid joj je izložio svoju ideju – predložio joj je da uradi mnoštvo operacija kako bi je načinio savršenom ženom. Pod time nije samo mislio na standardne operacije, već i na kolena, ramena, obraze, bradu, gotovo svaki deo tela! Uz to, predložio joj je čak i brak! Veronika je sve to prihvatila, pa je tada otpočelo njihovo zajedničko putovanje ka ideji o savršenim telima.

Kako kaže Veronika, postala je hodajuća reklama za svog muža i njegovo hiruško umeće. Dejvid je do sada takođe prošao kroz mnogo zahvata. Implementirao je salo ispod kože, kako bi povećao obim mišića i kako bi izgledao muževnije. Na ovaj način, najčešće je tretirao bicepse i tricepse.

Inače, ovaj bračni par ima ličnog trenera, koji sa njima radi svakog dana, po 2h. Takođe se takmiče u bodibildingu. Pogledajte video o ovom vrlo neobičnom paru. Šta mislite o ovakvom perfekcionizmu kada je telo u pitanju?

 

Izvor: Magazin.ba

LEAVE A REPLY