Žena vodolija je sve samo ne obična. Kao i svaka druga, ima vrlina i mana. Evo koje osobine tačno krase jednu ženu rođenu u ovom horoskopskom znaku.U kakvoj god da ste vezi sa njom – ljubavnoj, prijateljskoj ili poslovnoj, nijedna vodolija u horoskopu neće vas ostaviti ravnodušnim. I ne, neće ostaviti loš utisak na vas, jer mnogo toga zavisi i od podznaka u horoskopu. Nikad se nije obzirala na komentare drugih ljudi, uvijek je terala po svom. Odvazna je dama, i moze da si izbori za sve ono do cega joj je stalo i za cime zudi.

Pre svega, ova žena je nepredvidljiva, uzbudljiva, neobična, ponekad i ekscentrik. Nije ni čudno što svi oni koji se uklapaju u društvo onakvo kakvo jeste i ne pokušavaju da budu posebni i svojstveni sebi za nju budu dosadni i predvidljivi. Sa druge strane, jako ceni ljude koji se usude da budu posebni i drugačiji. Žena vodolija ima karakteristiku da ništa ne uzima zdravo za gotovo. Ona sve ispituje i u svemu traži dublji smisao, nameru, svrhu. Zato ćete je vrlo često zateći sa glavom u oblacima. Naposletku, to i priliči jednom vazdušnom znaku – da lebdi. Dobrota se oduvek mogla primetiti u njoj.

Zena vodolija je veoma borbena zena, drugi ljudi ne razumeju zasto se ona toliko bore, ali mnogo puta naidje na nerazumevanje zbog toga sto je veoma ponosna. Ukoliko poznajete neku ženu u ovom znaku, onda znate da su one širokih shvatanja i da njima ništa nije čudno ni neprihvatljivo. Ponekad znaju da budu nepridevidljive i čudne. Možete li ih nekako odmah prepoznati? Bili u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi sa zenom vodolijom, sigurno je da prema njima ni u jednom slucaju ne mozete biti ravnodusne.

emotivnaluda.com

LEAVE A REPLY