Pevačica Jelena Karleuša, raspolaže velikim bogatstvom.
Osim svoje zarade, Jelena uživa i u novcu svog muža, koji je popularan fudbaler. Par posjeduje vilu i na Dedinju, a osim toga, Jelena Karleuša ima i kućne pomoćnice, koje joj pomažu oko odgajanja dvije njene kćerkice, te održavaju vilu. Vila ima 550 kvadratnih metara, a inače, njen dnevni boravak sam iznosi 150 kvadrata. Jelena Karleuša je uvijek govorila da ništa ovo ne bi bilo dovoljno da nema pomoći njenog supruga, jer ona inače voli da kupuje krpice, garderobu sebi i djevojčicama, dok sve ostalo Duško plaća.

Jelena Karleuša je kći bivše voditeljice i novinarke Divne Karleuše, rođene u Sloveniji i beogradskog kriminalističkog inspektora Dragana Karleuše. Osim srpskih, Karleuša ima slovenske i crnogorske korijene. Karleuša se na estradi pojavila 1995. godina sa samo 16 godina sa svojim prvim albumom Ogledalce i istoimenom pjesmom. Album je prodan u 100.000 primjeraka. Drugi album Ženite se momci izdala je 1996. godine. Na ovom albumu Jelena Karleuša je surađivala sa Zlaja bendom, a album je prodan u nakladi od 100.000 primjeraka. Na sljedećem albumu prevladava pop-folk zvuk. Album Veštice, vile iz 1997. godine za izdavačaku kuću ZAM rasprodan je u tiražu od 150.000 primjeraka. Četvrti studijski album, “Zovem se Jelena” imao je tiraž od 300.000 primjeraka.

 

Album Gili gili iz 1999. godine rasprodan je u tiražu od 250.000 primjeraka. To je ujedno posljednji Karleušin album izdan za Grand production. Karleuša se 2001. godine vraća na estradnu scencu s albumom Ludača. Album je objavljen za izdavačku kuću Best records, a za samo mjesec dana album je dosegao nakladu od 200.000 primjeraka. U suradnji s grčkim producentima iz izdavačke kuće Heaven music, svoj sljedeći albuma Samo za tvoje oči snima u Grčkoj, a kao glavni producent potpisao se renomirani Phoebus. BK televizija je platila licencu za izdavanje albuma za srpsko tržište u iznosu od 250.000 maraka. Album je prodan u tiražu od 220.000 primjeraka.

novi,ba

LEAVE A REPLY