Horoskop može puno otkriti o našim osobinama.U nastavku pročitajte koji to znak ima najgori karakter. Provjerite da li ste među njima? OVAN. Ponos i oholost u prvom znaku Zodijaka pronalaze plodan teren. Sudjelovati u nečemu za njih uvijek znači biti prvi – prvi na cilju, prva klasa, prva liga… Skromnost im je nepoznata riječ. Osim toga, posesivni su, ali na neki način i darežljivi. Što sve ne bi napravili da budu u središtu pozornosti. No u nečem se ipak drže bolje od drugih. Zavide jedino nadmoćnijima. Budući su podložni nagonima, vrlo su osvetoljubivi, a da bi izbjegli osjećaj gubitka, druže se s ljudima koji nisu prijetnja njihovoj poziciji. Svoju brzinu očituju i kod jela. Nedostatak zanimanja za jelo svrstava ih u osobe koje ne pridaju važnost tome što se jede i obroke konzumiraju na brzaka. Obožavaju ‘švedski stol’ gdje mogu degustirati sve što žele i brzo mijenjati okuse. Vođeni Marsom, bogom rata, lako ih je razbjesniti. Imaju agresivnu i silovitu dušu, no na sreću bijes se kod njih ne zadržava dugo. Zato im je lijenost nepoznata jer ionako imaju višak energije.

BIK. Bikove ne krasi samo ponos i oholost. Vrlo su ambiciozni i ne žele da ih se uspoređuje s bilo kime. Hvale se svojim materijalnim dobrima pa i uspjesima svoje djece. Za njih se ne može reći da su škrti. Samo su oprezni kad se radi o darivanju drugih, ali su velikodušni kad se radi o obitelji ili vlastitim potrebama. Pod utjecajem Venere bezrezervno uživaju u svim vrstama životnih zadovoljstva, počevši od seksa. Njihove je osjećaje lako razbuditi, požudni su, strastveni, romantični, ali i ljubomorni i netolerantni. Zavidni su dobrostojećim obiteljima i to ih potiče da se zaokupe poslom kako ne bi izgubili kontakt s luksuznim životom. Vole i zadovoljstva koja im pruža bogat stol, a povremenom proždrljivošću mogu kompenzirati unutarnja ili druga zadovoljstva. Što se tiče bijesa, opskrbljeni su velikim kapacitetom podnošljivosti i dugo mogu šutjeti, no kad eksplodiraju onda je bolje da ste od njih što dalje. Budući da su ljubitelji udobnosti i tišine, lako se ulijene i pravi su uzor pasivne izdržljivosti. I zamislite, znaju kako ne radeći ništa steći sva dobra.

BLIZANCI. Oholost nije uobičajena za Blizance. Majstori su maske pa će se pred drugima prikazati kakvima žele u određenoj situaciji. Uživaju u trošenju novca, luksuzu i ekstravagantnim putovanjima pa se za njih ne može reći da su škrti. Osim kada su u pitanju osjećaji jer se boje čvrstog vezivanja. Prava požuda za njih je nepoznati grijeh. Smatraju da je u redu osvajati i ‘zadiviti’ plijen i da je to samo dio igre, budući da čežnju i strast ne poznaju dobro. Previše su bistri i pronicljivi da bi bili zavidni. Ipak, u trenucima sukoba osjećaju se žrtvom onih koji su sretniji. Igraju se, siju neslogu među kolegama, ogovaranje ih zabavlja, a zavide jedino onima koji znaju čuvati tajnu. Nisu proždrljivi i jelo im uopće nije važno. Svoju dušu radije hrane kroz hobije i druge aktivnosti. Nisu kolerični, ali su prilično nervozni i razdražljivi. Rezultat svega je bijes i beskoristan gubitak energije. Ne podnose mnogo obaveza, inate se i postaju lijeni ako ih se prisiljava da učine nešto protiv svoje volje.

magazin.ba

LEAVE A REPLY