Udala se djevojka sa sela… I sad prvo jutro u novoj kući, ustala ona tako ranije prije svih, sipala sok, skuhala kafu pa ponijela svekru i svekrvi,a svekrva joj kaže: “Ee vala snaho nisi morala da nam stavljaš sok i skuhaš kafu, prvo si trebala da namiriš kuću”Hmm… snajka je pogleda onako, pa odgovori svekrvi: “Mene su kod kuće naučili da se prvo pobrinem za stoku pa tek onda poslije da namirim kuću” VIC DANA: Zavodnik. Fata i Mujo su živeli u istoj zgradi, stan do stana. Tako, jedne večeri Fata pokuca na Mujina vrata. Mujo otvori, a Fata utegnuta u mini suknji, dekoltirana majica, crne čarape, štikle…

Fata se zavodljivo nasmeši i reče:  Mujo, danas se osećam, nekako, razvratno… Samo bih pila, plesala i vatreno vodila ljubav do zore. Jesi li zauzet večeras? Mujo proguta knedlu i jedva uspe promucati: Neeee, slobodan sam. fata se nasmeja i reče: Onda ti neće biti problem da pričuvaš mog psa dok se ne vratim? VIC DANA: Najnoviji ”Mercedes” Jedan čovek kupio najnoviji ”Mercedes” i na putu ka kući, na semaforu pored njega se zaustavi Yugo. Otvara prozor lik iz Yuga i pita ga:

Imaš li ti TV u tom Mercedesu?! Imam, imam. A GPS?  Imam i to. A krevet? Krevet? Nemam krevet. E vidiš, ja imam, hahaha – i nastavi da vozi. Ovaj sa Mercedesom se iznervira što nema krevet u autu i naruči da specijalno za njega naprave krevet.. Napraviše mu krevet i on sav srećan ide po celom gradu da nađe lika sa Yugom da mu se pohvali kako i on sad ima krevet. Napokon ugleda Yugo na nekom parkingu, a na njemu svi prozori zamagljeni. Lupa on liku na prozor, lupa, lupa i na kraju ovaj otvara: Šta lupaš, šta je bilo? Ahaaaa…. i ja sad imam krevet u kolima!  E, budalo jedna, izvuk’o si me ispod tuša samo da bi mi to rekao!

biscani.net

LEAVE A REPLY