Za Škorpije se može reći da su zatvorene, mistične i deluju nedodirljivo. Ipak, niko kao škorpije ne oseća ljude i vibracije oko sebe, a za to priznaćete treba više snage, zato ne zamerite Škorpiji na ovome. Ukoliko vas ona zavoli, možete da se opustite jer ta ljubav je bezgranična i teško se ruši. Ipak, ukoliko u svojoj blizini imate Škorpiju koju želite da osvojite, ovo morate znati o njima. Dvanaest činjenica o Škorpijama koje morate znati.

Oni mogu biti puno razumevanja, ali neće imati toleranciju za vas ako su vam već dali priliku da ispričate istinu, a vi ste i dalje lagali. Možda Škorpije ponekad deluju paranoično, ali imajte na umu da njihova intuicija za druge ljude nikad nije pogrešna. Kada imaju loš dan, Škorpije se ponašaju kao da ih nije briga za bilo koga i za bilo šta na svetu Imajte na umu da nikada nećete uspeti da manipulišete Škorpijom. Ona je maher. Znaćete da vas Škorpija voli, kada počne da deli svoje planove sa vama.
Škorpije znaju kako da brzo povrede druge ljude.

Oni tačno znaju šta da vam kažu, da “pritisnu” dugme, a istovremeno zadrže svoj um u mirnom stanju. Rođene u znaku Škorpije zanimaju samo dugotrajne ljubavne veze ili brak. Plitke, kratke, beznačajne avanture za njih nemaju vrednost. Škorpije retko traže pomoć od bilo kog drugog. Škorpija ceni istinu, bez obzira koliko ju je bolno slušati. ta čini Škorpiju srećnom? Da nađu nekoga ko ih potpuno razume i ne misli da je luda. Mnogi ljudi mogu da misle da su predstavnici ovog znaka zli, ali ako ih bolje upoznate, doći ćete do zaključka da su to vrlo simpatična, draga i emotivna bića. Škorpija ne zna kako da se pretvara da je to nešto što nije i neće se nikada igrati sa vama.

magazin.ba

LEAVE A REPLY