Nigdje se ne osjeća bolje i sigurnije nego u svom domu, a obitelj je za nju najveća svetinja. Po prirodi brižna i obiteljski tip žene, ‘račica’ uvijek u vezi više daje nego što želi uzeti. Zavođenje i  fantazije ono su u čemu žena rak neizmjerno uživa. Briga za sve oko sebe ispunjava ih i život čini smislenim zbog čega su vrlo brižne i obazrive prijateljice. Ona je ta koja će se pobrinuti da svi sigurno dođu kući nakon ludog večernjeg izlaska i koja će uvijek nazvati da vidi jeste li dobro.

Privlačne crte lica, udubljene, razmaknutije oči sivkaste ili plave boje, prćasti nos, pune usne i široki osmijeh te jaka, izražajna vilica karakteristike su lica po kojima ćete prepoznati ženu raka. Lice joj je obično najšire između ušiju, boja puti svjetlija, odnosno žućkasta, a kosa smeđa. Mnoge “račice” imaju bujne grudi, ali ako su i male lijepo su oblikovane jer grudi su dio tijela kojim vlada ovaj ženstveni znak. Prosječne su visine s rukama i nogama vrlo vitkima kad ih se gleda u odnosu na ostatak tijela. Uz to imaju duge ruke te jake šake i stopala koja su često i velika. Imaju dugu liniju struka te raskošnije bokove i bedra.

Izrazitu osjećajnost ne gaji samo prema vlastitim potrebama već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najsuosjećajnijih horoskopskih znakova. I najmanju kritiku koja joj je upućena itekako će primiti srcu i neće je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija zbog čega vrijedi poslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome i onda kada se u prosudbi služi samo svojom intuicijom. Zauzvrat ćete dobiti toplu i brižnu ženu koja će vas paziti, maziti i razmaziti, jer njoj to nije teško. Žena Rak s podjednakim užitkom pruža i prima nježnost. Prema onima koje voli razvija snažan zaštitnički osjećaj. Muškarca kojeg odabere za svojeg idealnog partnera čuvat će, brinuti se za njega i biti mu istinska podrška u svim životnim izazovima. Radi njega bit će spremna na sve, pa će bez ikakve zadrške snažno reagirati ako ga bilo tko povrijedi ili uvrijedi, čak i ako to bude značilo da se posvađa s najboljim prijateljicama.

emotivnaluda.com

LEAVE A REPLY