Ništa drugo ne daje ženi ribi veći osjećaj potpunosti nego kad je zaljubljena. Po prirodi je sramežljiva i nema ništa protiv toga da ima dominantnog partnera, odnosno da je u vezi “pokorna”. Najveća joj se sreća udovoljavati voljenoj osobi. Ovaj znak je jedan od najženstvenijih i najseksipilnijih, nešto kao sirena – pola riba, pola žena. Nesvesno, prava zavodnica! Takve su izgledom. Nežne, tanane i prosto vape za zaštitom što je odličan način kako privući muškarca. Tajno ribino oružje u zavođenju je da se čini nedostupnom i rezerviranom jer zna da će tako djelovati tajanstveno i učiniti da je njen udvarač želi još više.

Jedna od često pominjanih karakteristika riba jeste i lenjost. Ova žena uživa u leškarenju i izležavanju, dugom spavanju i razvlačenju jutarnje kafe u pidžami. Često uđiva i u večeri pred samo spavanje i to ne nekoj maloj i lakoj, već u onoj u kojoj uživaju sva čula. Vežbanje joj nije omiljena aktivnost i kao posledica toga mogu se javiti problemi sa gojaznošću. Ono što ćete prvo primijetiti na ženi ribi je šarmantan osmijeh, očaravajuće krupne sanjive oči i gotovo hipnotizirajući pogled te melodičan glas. Često se čini zamišljenom i kao da gleda negdje u daljinu. Prosječne je visine i građe, a nije neuobičajeno i da žena riba ima koju kilicu viška što je samo dodatan plus njenoj ženstvenosti i senzualnosti.

Iako su skloni da pokupe i najtananija osećanja ljudi oko sebe i prilagode se kao kameleoni, ribe u horoskopu radije biraju za drušvo vedre i optimistične ljude. Lako stiču prijatelje, lako se prilagode, ali ponekad imaju potrebe da budu same sa sobom i nisu uvek spremne za druženje. S obzirom na dozu saosećanja, empatije i razumevanja koju mogu da pruže, ribe u horoskopu mogu biti najbolji prijatelji koje možete naći. Imaju ogromnu želju da pomognu drugima u nevolji. Tu su da saslušaju sve probleme, udube se u njih kao da su njihovi rođeni i da svim srcem traže rešenje za problem koji nije njihov. I to je u redu, ali nekad ih ta voda odvede u pravi vrtlog. Kao takve, idealni su mamci za energetske vampire koji mogu da ih udave svojim problemima i ubiju im životnu energiju.

emotivnaluda.com

LEAVE A REPLY