Ponekad su luckasti, često tužni pa opet veseli i izvanredno maštoviti. S Rakovima ćete moći prosanjati cijelu paletu čudnih maštarija, a pritom, što je najvažnije, nećete potrošiti ni kunu. Oni su najštedljivije osoba cijelog zodijaka. Nevjerojatno koliko se boje ostati ‘bez novaca’ tako da će uvijek štedjeti za crne dane kako bi na neki način bili zaštićeni… Ova pomalo luckasta, simpatična žena savršeno je predvidljiva u svojoj nepredvidljivosti i promjenjivosti. Promatrajući je možete izvući zakonitosti po kojima se ona ponaša – ne voli kritiku, ne voli biti ismijana i jednostavno ne voli biti odbačena.

Tko ovo prije shvati, sebi olakšava životnu zajednicu s njom. Njezina priroda se mijenja bar dvjesto tristo puta mjesečno ili bar dvadesetak puta dnevno s obzirom na Mjesečev utjecaj. Jako često i jako puno plače. Oni koji ne vole plačljive žene i oči natopljene suzama neka ih zaobiđu. Većinu stvari shvaćaju veoma ozbiljno. Izuzetno su uporne u svojim htijenjima i nastojanjima. Možda je netko s njima imao namjeru samo flertovati, ali… Teško se s njom prekida. Ona gotovo nikad ne zna kada je dosta. Nema ničeg površnog i plitkog kada su u pitanju njezini osjećaji. Jednom kada posjeduje muškarca, to je najčešće i zauvijek. Ona cijeni stvari koje posjeduje i ljubomorno ih čuva. Tu je svakako uključen i muškarac njezinih snova.

Ona nije ljubomorna koliko je posesivna. Njezina posesivnost čudna je i nepokolebljiva, ali nikad agresivna. Strpljivo će čekati da sve neugodnosti prođu i da se vi ponovno vratiti u njezin zagrljaj i njezinu kuhinju. Izuzetno majčinski nastrojena ona će čak i životom svojim braniti svoju zajednicu. Nikad je nemojte podcijeniti. Mnoge njegove karakteristike će vas impresionirati, ali dobar dio njih i obeshrabriti. Oprezni su i pesimistični, no bez sumnje muškarci ovog znaka veliki su sanjari. Ako vam se ova odlika ne sviđa, najbolje je pobjeći s mjesta upoznavanja jer čovjeku na um vrlo lako padne pitanje – što s njima radite?

Njega žena mora shvatiti čak i u onim pogubnim trenucima kada je grubo vrijeđa jer nikada s njima ne znate što će učiniti ili reći zbog urođene promjenjivosti. Raspoloženja su mu najgora u onim trenucima kada gubi nešto što pripada samo njemu i na što on polaže puno pravo. Ego postaje tada sumoran i nesiguran, budi se strah od gubitka nekog koga voli. Vas! Čim vidite takvo raspoloženje, najbolje im je sjesti u krilo, položiti ruke u zagrljaj i toplo iz duše prozboriti tisuću puta kako ga volite.

emotivnaluda.com

LEAVE A REPLY