Vagi je potreban prostor; ona treba slobodu da bude onakva kakva jest u bilo kojem trenutku. Ona vam nikada neće reći odmah nešto kritično, umjesto toga ona će čekati dok pravi spektar riječi ne zazvuči istinito u njenom srcu. Žena Vaga je okrenuta tradicionalnim vrednostima i jednom kada shvati da je spremna za brak učiniće sve da s voljenom osobom proživi život i u dobru i u zlu.  Kada se žena Vaga zaljubi, ona počinje da preispituje svoju odluku da dopusti ljubav kao da je uopšte moguće da ima tu kontrolu. Ona voli magiju koju one posjeduju, način na koji je mogu osloboditi.

Ona će plakati. Puno. Ona će plakati i nećete znati što nije u redu. Neće vam reći što nije u redu, ne odmah na početku, jer možda neće ni znati. Doći će vrijeme kada će jednostavno morati osjetiti tugu, kada će morati osjetiti svu teškoću življenja, čak i kada je oboje ne razumijete. U vezi sa ženom Vagom možete očekivati bilo šta sve dok je sve lepo upakovano. Ona će biti veoma pažljiva i osećajna, ali morate biti spremni i na njenu škrtu, manipulativnu crtu zavijenu u svetlucavi ukrasni papir s mašnicom. Može biti teško shvatiti njenu poziciju, jer će ona retko kada pokazati svoje nekontrolisane emocije i strasti, tako da je pravi partner mora duboko i intimno poznavati, uključujući i sve one strane koje ona ne želi da pokaže.

Uopšeno, kada ona odluči da bude s nekim, biće posvećena i odana. Iako će često previše razmišljati o tome šta drugi ljudi misle, držaće se svog izbora čak i kada nije dobar za nju. Njoj je potrebna odlučnost, iako je sama ne posjeduje. Ona će vas iznenaditi sa spontanošću, a vi ćete se diviti njenoj predanosti. Ali ako ona ima vremena za razmišljanje, svaka odluka će biti teška – bilo da je to odluka gdje će jesti, što će nositi ili koga voljeti. Voljeti Vagu znači voljeti samu Ljubav. Ona voli sve što ima veze s ljubavlju: veze, otkrića, bolno srce, zanos, samu ideju ljubavi – to je sve isto. Ona žudi za sigurnošću partnerstva, ali također žudi za uzbuđenjem zbog ljubavne nesigurnosti.

emotivnaluda.com

LEAVE A REPLY