Škorpija i Vodolija se u astrologiji ne smatra najkompatibilnijim ljubavnim parom. Ovakav ljubavni spoj može se češće suočavati sa brojnim poteškoćama u slaganju koje mogu dolaziti do izražaja usled različitih interesovanja, razmišljanja, stavova, želja i potreba ovog ljubavnog para. Ljubavni spoj Škorpija i Vodolija je vodeno-vazdušna kombinacija kojoj neretko može biti teže da ostvari potpuni sklad u ljubavi i iz razloga što se njihova očekivanja u ljubavi mogu bitno razlikovati. Škorpiji kao vodenom znaku je u ljubavi potrebno mnogo nežnosti, čulnih kontakata i ljubavne strasti.

Škorpija je pravi hedonista kada je u pitanju seksualni život a, takođe, očekuje i od svoje voljene osobe uzvraćanje i češće razmene nežnosti i strastvenosti u ljubavnoj vezi. Vodolija kao vazdušni znak u ljubavi neretko nastoji da se upravlja svojim razumom dok svoje emocije u mnogim situacijama ume da ostavlja po strani. Vodolijina strastvenost u ljubavi može u velikoj meri biti “zarobljena” zbog čega u ljubavi često ostavlja utisak hladnije, zatvorenije i indiferentnije osobe. Škorpiji u ljubavnoj vezi sa Vodolijom češće mogu nedostajati čulni kontakti, razmena nežnosti i otvorenost u ispoljavanju ljubavnih strasti. Vodoliji u ljubavnoj vezi sa Škorpijom neretko mogu nedostajati topli razgovori, dobro razumevanje i pravljenje zajedničkih planova za budućnost.

Do javljanja problema i neslaganja u ljubavnoj kombinaciji Vodolija i Škorpija najčešće može dolaziti usled obostrane nedovoljne spremnosti na prilagođavanje u ljubavi. U takvim periodima emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa postoji izraženija opasnost i od ozbiljnijeg narušavanja kvaliteta međusobne komunikacije što u mnogim situacijama može dovesti do produbljivanja problema i ujedno može doprineti javljanju snažnije nestabilnosti u ljubavi. Vodolija i Škorpija su po modalitetu fiksni znaci što ukazuje na to da su ovi znaci svako ponaosob najčešće spremni da pokažu dovoljno volje i želje za održanjem stabilnosti u ljubavnoj vezi ali kada se Škorpija i Vodolija nađu zajedno u ljubavi tu može doći do problema u slaganju u tom smislu što u velikom broju situacija niko od njih neće smatrati da treba da preduzme prvi korak kako bi se stvari u ljubavi popravile i kako bi se desila neka pozitivna promena u njihovoj ljubavnoj priči.

emotivnaluda,com

LEAVE A REPLY